Bemutatkozás

Cégünk alapvető célja, hogy olyan képzéseket kínáljon, melyek a magyar munkaerőpiac hiányszakmáiban adva végzettséget, lehetőséget teremtenek az elhelyezkedésre, saját vállalkozás indítására, az egzisztenciális háttér biztosítására.

 

A magas szintű elméleti oktatás mellett kiemelten fontosnak tartjuk a gyakorlati oktatási elemek emelt színvonalú oktatását is, biztosítva az ehhez szükséges eszközöket és egyéb feltételeket.

 

A magyarországi hiányszakmák listáját már hatodik éve a szakmunkások vezetik, második helyen a sofőrök, a harmadik helyen pedig a mérnökök állnak.

 

A mai magyar munkaerőpiacon tehát rendkívül nehéz jó szakembert találni, jó szakemberként pedig nehéz a szükséges végzettség nélkül olyan feltételek mellett munkát vállalni, melyek biztos pénzügyi hátteret, a jó megélhetést biztosítanák.

 

Képzéseinkkel tehát nemcsak azok jelentkezését várjuk, akik az adott szakma ismereteit szeretnék elsajátítani, hanem azokét is, akik már bizonyos előismeretekkel, tapasztatokkal rendelkeznek, azonban végzettség hiányában nem tudnak szakmájukban megfelelő feltételek mellett munkát vállalni.

 

Na jó, de mégis miért minket válasszon a szokásos jó tanárok, színvonalas képzés ígéretén kívül?

 

 

Új tantermeink a 1145 Budapest, Törökőr utca 62. szám alatt várják a tanulni vágyókat, mely könnyen megközelíthető számos busszal, villamossal, trolival és a Zugló Vasútállomás is 5 perc sétára van. A gépkocsival érkezők számára a parkolás ingyenes.

Kapcsolat

© Képző Centrum Kft. Minden jog fenntartva, 2018 Budapest | Nyilvántartásba vételi szám: E-001787/2018
Design by W3layouts