Minőségpolitika

Az intézmény minőségpolitikája meghatározza a minőséggel kapcsolatos követelmények teljesítése és a minőségirányítási rendszer eredményességének folyamatos fejlesztése iránti elkötelezettséget.

Meghatározásáért a szakmai vezető felel, neki kell gondoskodnia arról is, hogy a megfogalmazott minőségpolitika valamennyi munkatárs számára ismertté, alkalmazottá váljon.

 

Minőségirányítási rendszerünket úgy alakítottuk ki, hogy biztosítsa tevékenységünk kiváló, a képzésben résztvevők elvárásait meghaladó szintjét, és az ezen igényekhez kapcsolódó követelmények magas fokú kielégítését.

Munkatársainktól elvárjuk, hogy tevékenységükkel szolgálják a megfogalmazott minőségcélok megvalósulását, és javaslataikkal segítsék minőségirányítási rendszerünk folyamatos javítását, ezzel emeljék szolgáltatásaink eredményességének, minőségének színvonalát.

Szolgáltatásainkat olyan oktatók bevonásával valósítjuk meg, akik maradéktalanul szem előtt tartják a minőséget előtérbe hozó filozófiánkat és küldetésünket.

Küldetésünk: minőségi oktatási kultúra elterjesztése, kiváló képzések indítása

 

A minőségirányítási rendszer bevezetésével, magas színvonalú szolgáltatásainkkal, és a képzésben résztvevők elnyert megelégedettségével kívánjuk hírnevünket öregbíteni, a képzések számát bővíteni.

Minden új megkeresésre fokozott figyelmet fordítunk, úgy hogy közben régi partnereink igényeinek is maximálisan igyekszünk megfelelni.

 

Minőségpolitikánk a felnőttképzési jogszabályokban bemutatott leírások szerinti működés megvalósítását tűzi ki célul. Eredményességünk feltétele a magas színvonalú, minőségi munkavégzés, ezért az intézmény vezetőjének feladata és felelőssége a minőségirányítás szellemében tevékenykedni.

 

A minőségi munkavégzéshez biztosítjuk az anyagi erőforrásokat, a tárgyi-technikai feltételeket, valamint a munkatársak folyamatos szakmai fejlődését annak érdekében, hogy mindenkor meg tudjunk felelni a szakmai kihívásoknak, a résztvevők igényeinek.        

Tevékenységünkben fontos szerepet szánunk a tervezett és rendszeresen végrehajtott értékeléseknek. Önértékelési rendszert fejlesztünk ki, amely alapját képezi munkánk folyamatos javításának.

A minőségpolitikában leírtak megvalósulásának érdekében az intézmény kiemelten kezeli az intézmény működtetéséhez fontos területeket:

A minőségpolitikát a partnerek számára hozzáférhetővé tesszük.

 

  1. április 16.

 

Kapcsolat

© Képző Centrum Kft. Minden jog fenntartva, 2018 Budapest | Nyilvántartásba vételi szám: E-001787/2018
Design by W3layouts