Jelentkezés


Vagyonvédelmi rendszerszerelő (hétvége) 

A szakképesítés megszerzésére irányuló szakmai képzés száma: 10324020

Képzés kezdete: 2022. október 1., szombat, 08:00

 

A korábbi OKJ-s tanfolyammal hasonló tartalmú, államilag elismert végzettséget nyújtó képzés!

 

Mit csinál a Vagyonvédelmi rendszerszerelő (avagy a munkakör leírása)

 

 

A vagyonvédelmi rendszerszerelő szakképesítéssel rendelkező személy objektumok, ingóságok technikai védelmével kapcsolatos igények pontos, szakszerű kielégítésére hivatott olyan szakember, aki a szakmai, valamint a vonatkozó munkabiztonsági előírások betartásával, az adott munkaszervezet belső szervezeti rendjének megfelelően irányítással, vagy önállóan végzi munkáját. Munkaköre gyakorlása során a hatályos jogszabályok, az érvényben lévő szabványok, MABISZ ajánlások alapján az ügyfél igényének megfelelő szervezési, - kivitelezési javítási, beállítási munkákat teljesít. Ennek érdekében körültekintő helyzetfelmérést, kockázatelemzést végez és árajánlatot ad. Az árajánlat elfogadása után vázlatokat, rajzokat, leírásokat és ütemtervet készít, valamint előkészíti a szükséges eszközöket, berendezéseket.

Telepíti a védett területre a bel- és/vagy kültéri biztonságtechnikai-, valamint a biztonsági videó megfigyelő és képrögzítő rendszereket. A különféle rendszereket számítógéppel felprogramozza és elvégzi a rendszer beállítását, próbáját. Képes és kész számítógépet, internetet alkalmazói szinten önállóan használni, biztonságtechnikai rendszereket tervdokumentáció alapján kiépíteni, az általa telepített/beépített védelmi eszközöket, berendezéseket üzemeltetni, meghibásodás esetén a hiba detektálását és javítását elvégezni.  Érthető, egyértelmű tájékoztatást ad szakszerű használatra vonatkozóan az ügyfélnek/kezelőnek. A kivitelezett rendszerek megvalósult állapotát dokumentálja, ez alapján elkészíti az elszámolást és a munkafolyamat lezárását. Biztonságtechnikai, - védelmi rendszer (elektronikus, mechanikai) kialakításához tanácsot, szakmai véleményt ad.

Olyan személynek ajánlható e szakképesítés, aki elkötelezett a vagyonvédelem technikai kiszolgálása iránt, szeret elektronikai szereléseket végezni, ilyen kihívásoknak eleget tenni.

 

Vagyonvédelmi rendszerszerelő képzés megkezdéséhez szükséges bemeneti feltételek:

 

A képzés hossza: 200 tanóra

 

Képzés kezdete, ütemezése: 2022.10.01., szombat 8 óra, elmélet és gyakorlat szombatonként 8 órától 14 óráig!

 

A képzés ára: 189.000Ft., mely tartalmazza az elméleti oktatást, a gyakorlati képzést saját műhelyünkben és az online tananyag teljes költségét (a képesítő vizsga külön fizetendő a Vizsgaközpont számára, lásd később).

 

A képzést több részletben kamatmentesen fizetheti ki:

 

A képzés helyszíne1145 Budapest, Törökőr utca 62.

 

Kedvezmények:

 

A képesítő vizsgára bocsátás feltétele: A szakmai képzés követelményeinek teljesítéséről, a képző intézmény által kiállított tanúsítvány.

 

Képesítő vizsga: A szakmai képzéshez kapcsolódóan megszerezhető szakképesítés megszerzésére irányuló képesítő vizsgát a nemzeti akkreditálásról szóló törvény (2019. évi LXXX. tv.) szerinti akkreditáló szerv által személytanúsító szervezetként akkreditált vizsgaközpont szervezhet.

Bővebb információ, vizsgára jelentkezés: https://vizsgakozpont.ikk.hu/ (illetve kollégáink szívesen segítenek, amennyiben kérdése van)

A szakmai képzéshez kapcsolódóan megszerzett képesítő bizonyítvány államilag elismert Vagyonvédelmi rendszerszerelő szakképesítést tanúsít.

 

Ágazat megnevezése: Személyi és vagyonvédelem

Besorolása a képzési területek egységes osztályozási rendszere (KEOR) szerinti kód alapján: 1032

Szintjének besorolása:

Az Európai Képesítési Keretrendszer (EKKR) szerint: 4. szint

Magyar Képesítési Keretrendszer (MKKR) szerint: 4. szint

Digitális Kompetencia Keretrendszer szerint: 5. szint

Felnőttképzési engedélyszám: E/2022/000006

 

 

Jelentkezés

Kapcsolat

© Felnőttképző Centrum Kft. Minden jog fenntartva, 2021 Budapest | Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2021/002569 | Felnőttképzési engedélyszám: E/2022/000006
Weboldalunkon jelenleg karbantartást végzünk, a részletes tájékoztatásért kérjük vegye fel a kapcsolatot kollégánkkal! Megértését köszönjük!