Jelentkezés


PLC programozó 

A szakképesítés megszerzésére irányuló szakmai képzés száma: 07145003

Képzés kezdete: 2022. október 2., vasárnap, 14:00

 

A korábbi OKJ-s tanfolyammal hasonló tartalmú, államilag elismert végzettséget nyújtó képzés!

 

Mit csinál a PLC programozó (avagy a munkakör leírása)

 

A PLC programozó a berendezésekhez, folyamatokhoz, technológiákhoz, célgépekhez PLC programot tervez, grafikus és szöveges programnyelveken programot ír, módosít, tesztel. Az elkészített, módosított programot dokumentálja, archiválja. Ipari buszrendszereket, hálózatokat, konfigurál, paraméterez, üzemeltet. A rendszer működését diagnosztizálja, a be-, kimeneteket monitorozza. Bevonja a PLC-t a hibakeresés folyamatába és dokumentálja tevékenységét. Az általa készített programnak meg kell felelnie a szakmai, biztonságtechnikai és a munkavédelmi követelményeknek. Safety rendszerek működését ellenőrzi. Magyar és idegen nyelvű dokumentációt használ. Informatikai eszközöket magabiztosan alkalmaz.

 

PLC programozó képzés megkezdéséhez szükséges bemeneti feltételek:

 

A képzés hossza: 400 tanóra

 

Képzés kezdete, ütemezése: 2022.10.02., vasárnap 8 óra, elmélet és gyakorlat vasárnaponként 14 órától 20 óráig

 

A képzés ára: 279.000Ft., mely tartalmazza az elméleti oktatást, a gyakorlati képzést saját PLC laborunkban és az online tananyag teljes költségét (a képesítő vizsga külön fizetendő a Vizsgaközpont számára, lásd később).

 

A képzést több részletben kamatmentesen fizetheti ki:

 

A képzés helyszíne1145 Budapest, Törökőr utca 62.

 

Kedvezmények:

 

A Foglalkozás- Egészségügyi szakellátó helyek listáját a Nemzeti Népegészségügyi Központ oldalán IDE kattintva érheti el. 

 

A képesítő vizsgára bocsátás feltétele: A szakmai képzés követelményeinek teljesítéséről, a képző intézmény által kiállított tanúsítvány.

 

Képesítő vizsga: A szakmai képzéshez kapcsolódóan megszerezhető szakképesítés megszerzésére irányuló képesítő vizsgát a nemzeti akkreditálásról szóló törvény (2019. évi LXXX. tv.) szerinti akkreditáló szerv által személytanúsító szervezetként akkreditált vizsgaközpont szervezhet.

Bővebb információ, vizsgára jelentkezés: https://vizsgakozpont.ikk.hu/ (illetve kollégáink szívesen segítenek, amennyiben kérdése van)

A szakmai képzéshez kapcsolódóan megszerzett képesítő bizonyítvány államilag elismert PLC programozó szakképesítést tanúsít.

 

Ágazat megnevezése: Elektronika és elektrotechnika

Besorolása a képzési területek egységes osztályozási rendszere (KEOR) szerinti kód alapján: 0714

Szintjének besorolása:

Az Európai Képesítési Keretrendszer (EKKR) szerint: 5. szint

Magyar Képesítési Keretrendszer (MKKR) szerint: 5. szint

Digitális Kompetencia Keretrendszer szerint: 6. szint

Felnőttképzési engedélyszám: E/2022/000006

 

 

Jelentkezés

Kapcsolat

© Felnőttképző Centrum Kft. Minden jog fenntartva, 2021 Budapest | Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2021/002569 | Felnőttképzési engedélyszám: E/2022/000006
Weboldalunkon jelenleg karbantartást végzünk, a részletes tájékoztatásért kérjük vegye fel a kapcsolatot kollégánkkal! Megértését köszönjük!