Jelentkezés


Munkavédelmi előadó 

A szakképesítés megszerzésére irányuló szakmai képzés száma: 10224002

Képzés kezdete: 2022. október 29., szombat, 08:00

 

Munkavédelmi előadó és Tűzvédelmi előadó képzés egyszerre? Szerezzen nálunk 2 piacképes szakmát 6 hónap alatt óriási kedvezménnyel!

 

Mit csinál a Munkavédelmi előadó (avagy a munkakör leírása)

A munkavédelmi előadó a munkavédelmi feladatokat, a munkabiztonsági szaktevékenységeket látja el. Tudatos szakemberként érvényesíti a munkavédelmi követelményeket, felismeri a munkavégzés során fellépő veszélyeket, azokat értékeli és a kockázatok kezelésére megoldási javaslatokat tesz. Feladat ellátása során szem előtt tartja az adott vállalkozás tevékenységi körét, alkalmazza és érvényesíti a munkavédelmi szabályokat. A tevékenység ellátása és a munkavédelmi dokumentációk elkészítése során informatikai megoldásokat alkalmaz.

Együttműködik a munkáltatókkal, a munkavállalókkal, a munkavédelmi képviselőkkel, a munkaegészségügyi szaktevékenységet és feladatot ellátó személlyel, a munkavédelmi hatósággal. Folyamatosan képzi magát, figyelemmel követi a világhálón, a továbbképzéseken a munkavédelmi jogszabályok és szabványok változását, a technológia fejlődésével és a munkavédelemmel összefüggő változásokat. A műszaki innováció aktuális munkavédelmi megoldásait nyomon követi, törekszik az új munkavédelmi megoldások megismerésére.

 


 

Munkavédelmi előadó képzés megkezdéséhez szükséges bemeneti feltételek:

 

 

A képzés hossza: 300 tanóra

 

Képzés kezdete, ütemezése: 2022.10.29., szombat 8 óra, elmélet és gyakorlat szombatonként 8 órától 14 óráig.

 

A képzés helyszíne: 1145 Budapest, Törökőr utca 62.

 

A képzés ára: 189.000Ft., mely tartalmazza az elméleti és gyakorlati képzés és az online tananyag teljes költségét (a képesítő vizsga külön fizetendő a Vizsgaközpont számára, lásd később).

 

A képzést több részletben kamatmentesen fizetheti ki:

 

 

Munkavédelmi előadó és Tűzvédelmi előadó képzés együtt 378.000Ft. helyett 340.000Ft., akár kamatmentes részletfizetéssel is! 2 szakma 6 hónap alatt azonos oktatási napon! Válassza képzéseinket párban, hogy időt és pénzt spóroljon!

 

Kedvezmények:

 

A Foglalkozás- Egészségügyi szakellátó helyek listáját a Nemzeti Népegészségügyi Központ oldalán IDE kattintva érheti el.

 

A képesítő vizsgára bocsátás feltétele: A szakmai képzés követelményeinek teljesítéséről, a képző intézmény által kiállított tanúsítvány.

 

Képesítő vizsga: A szakmai képzéshez kapcsolódóan megszerezhető szakképesítés megszerzésére irányuló képesítő vizsgát a nemzeti akkreditálásról szóló törvény (2019. évi LXXX. tv.) szerinti akkreditáló szerv által személytanúsító szervezetként akkreditált vizsgaközpont szervezhet.

Bővebb információ, vizsgára jelentkezés: https://vizsgakozpont.ikk.hu/ (illetve kollégáink szívesen segítenek, amennyiben kérdése van)

A szakmai képzéshez kapcsolódóan megszerzett képesítő bizonyítvány államilag elismert Munkavédelmi előadó szakképesítést tanúsít.

 

Ágazat megnevezése: -

Besorolása a képzési területek egységes osztályozási rendszere (KEOR) szerinti kód alapján: 1022 Foglalkozás- egészségügy és balesetvédelem

Szintjének besorolása:

Az Európai Képesítési Keretrendszer (EKKR) szerint: 4. szint

Magyar Képesítési Keretrendszer (MKKR) szerint: 4. szint

Digitális Kompetencia Keretrendszer szerint: 4. szint

Felnőttképzési engedélyszám: E/2022/000006

 

 

Jelentkezés

Kapcsolat

© Felnőttképző Centrum Kft. Minden jog fenntartva, 2021 Budapest | Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2021/002569 | Felnőttképzési engedélyszám: E/2022/000006
Weboldalunkon jelenleg karbantartást végzünk, a részletes tájékoztatásért kérjük vegye fel a kapcsolatot kollégánkkal! Megértését köszönjük!