JELENTKEZÉS

Webfejlesztő

A szakképesítés megszerzésére irányuló szakmai képzés száma: 06135001

Képzés kezdete 2024.07.27 17:15, részben valós idejű online képzés!

Mit csinál a Webfejlesztő (avagy a munkakör leírása)

A napjainkban készülő szoftverek túlnyomó többsége ma már webes környezetben működik, ezért napjainkban egyetlen programozó vagy szoftverfejlesztő sem nélkülözheti a webes technológiák ismeretét. A webfejlesztő legalább technikusi szintű tudással és készségekkel rendelkező szoftverfejlesztő, aki általános programozási tudásán felül képes webes környezetben működő alkalmazások fejlesztését elvégezni. Önállóan képes egyszerűbb vagy közepesen komplex webes alkalmazás teljes kivitelezésére, beleértve a szerveroldali komponens (backend) elkészítését, a kliens oldali komponens (frontend) programozását, illetve a kapcsolódó adatbázis-kezelési séma kialakítását. Csapatban elvégzi komplexebb webes rendszerek backend vagy frontend komponenseinek, vagy azok részkomponenseinek önálló kivitelezését. A fenti feladatok elvégzéséhez magabiztos és naprakész tudással és gyakorlati készséggel rendelkezik a legfontosabb webes technológiák területén. Szabványos weboldalakat készít HTML5 leíró nyelven, weboldalakat formáz CSS3 stíluslapok segítségével. Dinamikus weboldalak programozását végzi JavaScript nyelven. Kliens oldali alkalmazásokat készít JavaScript keretrendszer segítségével (pl. React, Vue, Angular). Szerveroldali alkalmazásokat készít arra alkalmas nyelv vagy keretrendszer segítségével (pl. Node.js, PHP, Laravel, Spring stb.) Munkája során jelentkező problémákat önállóan oldja meg webes kereséssel és internetes tudásbázisok használatával. Az új technológiák alkalmazására nyitott, tudását folyamatosan fejleszti. Szakmai témákban hatékonyan kommunikál magyarul és angolul egyaránt.

 • Iskolai előképzettség: érettségi végzettség
 • Szakmai előképzettség: -
 • Egészségügyi alkalmassági követelmény: nem szükséges
 • Szakmai gyakorlat területe és időtartama: -
 • Egyéb feltételek: kérjük ide kattintva ellenőrizd a képzés megkezdéséhez szükséges egyéb feltételeket, melyeket előzetes tudásméréssel szükséges felmérnünk

A képzés hossza: 400 tanóra

Képzés kezdete, ütemezése: 2024.07.27 17:15 óra. Elmélet és gyakorlat szerdánként és péntekenként 17:15 órától. A képzés részben online valósul meg valós idejű kontaktórákkal, így időt és pénzt spórolhatsz ezáltal.

A képzés ára: 499000 Ft, mely tartalmazza az elméleti és gyakorlati képzés és a tananyag teljes költségét (a képesítő vizsga külön fizetendő a Vizsgaközpont számára, lásd később).

A képzést több részletben kamatmentesen fizetheted ki:

 • első részlet beiratkozáskor 97000 Ft
 • a tanfolyam kezdete után 6 hónapon keresztül minden hónapban 67000 Ft

A képzés helyszíne: 1145 Budapest, Törökőr utca 62.

Kedvezmények:

 • ha egy összegben fizetsz, 20.000 Ft kedvezményre vagy jogosult
 • párban kevesebb: hozd magaddal családtagod, kollégáid vagy barátaid és 20.000 Ft kedvezményt kaptok a képzés árából
 • cégeknek 3 főtől egyedi kedvezményt tudunk biztosítani, kérlek, vedd fel a kapcsolatot kollégáinkkal
 • ha a Képzőcentrumnál végeztél előzőleg ne felejtsd megemlíteni, mert 20.000 Ft kedvezmény illet
 • kedvezmények nem összevonhatóak és az utolsó részletből kerülnek levonásra.

A képesítő vizsgára bocsátás feltétele: A szakmai képzés követelményeinek teljesítéséről, a képző intézmény által kiállított tanúsítvány.

Képesítő vizsga: A szakmai képzéshez kapcsolódóan megszerezhető szakképesítés megszerzésére irányuló képesítő vizsgát a nemzeti akkreditálásról szóló törvény (2019. évi LXXX. tv.) szerinti akkreditáló szerv által személytanúsító szervezetként akkreditált vizsgaközpont szervezhet.

Bővebb információ, vizsgára jelentkezés: https://vizsgakozpont.ikk.hu/ (illetve kollégáink szívesen segítenek, amennyiben kérdésed van)

A szakmai képzéshez kapcsolódóan megszerzett képesítő bizonyítvány államilag elismert, önálló végzettségi szintet nem biztosító szakképesítést tanúsít.

Ágazat megnevezése: Informatika és távközlés

Besorolása a képzési területek egységes osztályozási rendszere (KEOR) szerinti kód alapján: 0613 Szoftverek és alkalmazások fejlesztése és elemzése

Szintjének besorolása:

Az Európai Képesítési Keretrendszer (EKKR) szerint: 5. szint

Magyar Képesítési Keretrendszer (MKKR) szerint: 5. szint

Digitális Kompetencia Keretrendszer szerint: 8. szint

Felnőttképzési engedélyszám: E/2022/000006

A képzéshez tartozó Képzési program ide kattintva érhető el.

Webfejlesztő

400 tanóra
Tantermi, Online képzés
Képzés kezdete
2024.07.27 17:15
Elmélet és gyakorlat szerdánként és péntekenként 17:15 órától. A képzés részben online valósul meg valós idejű kontaktórákkal, így időt és pénzt spórolhatsz ezáltal.
Teljes ár
499 000 Ft
Kedvezményes ár

Fejlődj velünk, tanulj nálunk!

Nem félünk a kihívásoktól, tegyél minket próbára!
JELENTKEZZ KÉPZÉSEINKRE!
Adatkezelési tájékoztató
pencilenteruserscalendar-fullrocketclockcrossmenu