JELENTKEZÉS
hello world!

Bemutatkozás

Cégünk alapvető célja, hogy olyan képzéseket kínáljon, melyek a magyar munkaerőpiac hiányszakmáiban adva végzettséget, lehetőséget teremtenek az elhelyezkedésre, saját vállalkozás indítására, az egzisztenciális háttér biztosítására, legyen szó pályakezdőről vagy szakmát váltóról.

A magas szintű elméleti oktatás mellett kiemelten fontosnak tartjuk a gyakorlati oktatási elemek emelt színvonalú oktatását is, biztosítva az ehhez szükséges eszközöket és egyéb feltételeket.

A mai magyar munkaerőpiacon rendkívül nehéz jó szakembert találni, jó szakemberként pedig nehéz a szükséges végzettség nélkül olyan feltételek mellett munkát vállalni, melyek biztos pénzügyi hátteret, jó megélhetést biztosítanák.

Képzéseinkre tehát nemcsak azok jelentkezését várjuk, akik az adott szakma ismereteit szeretnék elsajátítani, hanem azokét is, akik már bizonyos előismeretekkel, tapasztatokkal rendelkeznek, azonban végzettség hiányában nem tudnak szakmájukban megfelelő feltételek mellett munkát vállalni.

Na jó, de mégis miért minket válasszon a szokásos jó tanárok, színvonalas képzés ígéretén kívül?

  • Egymásra épülő képzéseket válogatunk össze, így egy típusú szakmának a mélyére áshat a tanulni vágyó
  • Néhány szakmára koncentrálunk, azokban viszont használható, naprakész tudást kínálunk
  • Nálunk nem egy lesz a többi között, név szerint fogja ismerni az ügyintézőjét – és ez fordítva is igaz
  • Mindnyájan folyamatosan tanulunk, így tudjuk milyen megterhelő egy képzés anyagilag és emberileg egyaránt. Hiszünk abban, hogy kommunikációval minden problémára létezik megoldás és mi, közösen meg fogjuk azt találni

Tantermeink a 1145 Budapest, Törökőr utca 62. szám alatt várják a tanulni vágyókat, mely könnyen megközelíthető számos busszal, villamossal, trolival és a Zugló Vasútállomás is 5 perc sétára van. A gépkocsival érkezők számára a parkolás hétvégén ingyenes.

Fejlődj velünk, tanulj nálunk!

Nem félünk a kihívásoktól, tegyél minket próbára!
JELENTKEZZ KÉPZÉSEINKRE!
Adatkezelési tájékoztató
enterrocketcrossmenu